Нападник Андрій Ярмоленко вручив футболку вболівальнику "Вест Хема" з українським прапором після драматичної перемоги "молотків" над "Севільєю" в 1/8 фіналу Ліги Європи.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Український голеадор "Вест Хема" Андрій Ярмоленко в емоційних сценах вручив свою футболку вболівальнику, що тримає прапор своєї Батьківщини.

Нападник, який повернувся з відпустки з міркувань співчуття тільки в другій грі, був помічений, як він вручає свою футболку вболівальникам «Вест Хема» з українським прапором після того, як забив переможний гол на лондонському стадіоні. Підопічні Девіда Мойеса вступили в гру з відставанням в один гол, але змогли зрівняти рахунок завдяки удару головою Томаса Соучека. Потім у додатковий час і за рахунку 1:1 за сумою двох матчів, українець Ярмоленко завершив роботу за команду прем'єр-Ліги.

Андрій Ярмоленко
Андрій Ярмоленко

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Клуб дав Ярмоленку відпустку після того, як минулого місяця після того як в його країну прийшли агресори з росії в умовах триваючої кризи.

Помічник головного тренера Стюарт Пірс розповів про емоційні сцени, які відбувалися в роздягальні на тлі війни між Україною і росією, в якій виступала країна Ярмоленка .

Ярмоленко забив у своєму першому матчі-відповіді проти «Астон Вілли» минулого тижня, і після перемоги з рахунком 2:1 промова гравця розбурхала Пірса. 32-річний гравець, якому обидві групи вболівальників аплодували стоячи при виході на поле на 53-й хвилині, впав на коліна, і після голу його привітали всі товариші по команді.

Це був перший раз, коли форвард був у складі після того, як пішов у відпустку з міркувань співчуття у зв'язку з війною своєї країни з росією.

Андрій Ярмоленко
Андрій Ярмоленко

І, виступаючи на talkSPORT Breakfast, Пірс сказав: "Це був дуже, дуже емоційний день. Я повинен сказати, що Ярмав блискуче в останні кілька тижнів, і, чесно кажучи, як він це зробив, Я не знаю. Більшу частину часу він тренувався, очевидно, з усім, що відбувається, йому пощастило вивезти дружину і дітей з України після початку війни. Це було дуже, дуже важко для нього, і я повинен сказати, вчорашній день був неймовірно емоційним. Сцена була майже готова для Ярми, почуття і підтримки, які всі в цій країні відчувають до України. Після цього ми увійшли в роздягальню, і коли він забив гол, пролунали оплески. Він був у сльозах, і я повинен сказати, що у мене теж були сльози на очах від усього, що це означало".

Нагадаємо, що Андрій Ярмоленко допоміг українським розвідникам.