Відомий український телеведучий і зірка програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров з перших днів повномасштабного вторгнення росії всіляко намагається допомагати рідній країні. Він часто закликав росіян не мовчати і виходити на антивоєнні мітинги.

Після цього всього в росії Дмитра Комарова внесли до списку ворогів РФ. На своїй сторінці й фесбук телеведучий зазначив, що зараз це звання для нього почесне.

"Приймаю привітання! Почесне звання "Ворог Росії" від Комітету захисту національних інтересів. Значить, я живу чесно і мені не соромно дивитися людям в очі. Та й компашка нас, "ворогів і зрадників РФ", цікава зібралася. Макаревич, Кличко, Гребенщиков, Навальний та інші", - зазначив Дмитро Комаров.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

При цьому Дмитро Комаров зазначив, що в будь-яких обставинах дуже просто визначити, яка зі сторін бреше. Без сумнівів та, що вводить тотальну цензуру, забороняє висловлюватися, а також знищує незалежні ЗМІ.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я мріяв поїхати в Північну Корею. Встигнути побачити минуле в сьогоденні. Але це тепер неактуально. Північна Корея в світлі сьогоднішніх подій скоро здасться просунутою країною", - підсумував Комаров.

Нагадавши, Вербич з "Динамо" придбав для української армії дрон, бронежилети і медикаменти: "це виявилося нелегко"

Раніше Знай писав, зірка " Танців з зірками "Олена Шоптенко зізналася, яких звичок хоче позбутися після війни. Хореограф розповіла, яких звичок хотіла б позбутися в майбутньому.

Також Знай повідомляв, кулінар "МастерШеф" Вова Ярославський відкрив секрет, як впоратися з дефіцитом дріжджів: можна їх виростити.