Відомий український телеведучий Юрій Горбунов заявив, що українці і росіяни навіть приблизно не братні народи, їх розділяє прірва, і навів вагомий аргумент.

Юрій Горбунов зазначив, що коли російські окупанти телефонують додому до батьків, то використовують величезну кількість мату. Телеведучий зізнався, що ще більше його шокувало, те що батьки відповідають своїм дітям в тій же манері.

Юрій Горбунов, скріншот: YouTube
Юрій Горбунов, скріншот: YouTube

"Слухайте, народ. Ви напевно теж звернули увагу, коли слухаємо розмови окупантів з батьками, коли вони телефонують додому, коли вони розповідають, що їх обдурили і привезли на справжню війну, що вони вбивають мирних жителів. Ви напевно теж звернули увагу на ту кількість матів, яку вони використовують в розмові з батьками", - сказав телеведучий.

Юрій Горбунов зазначив, що українці і росіяни не просто різні, але і не мають нічого спільного. Навіть в такому елементарному, як спілкування з іншою людиною.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими
Показати ще

"Ми не просто різні народи. Між нами взагалі немає нічого спільного. Якщо в Україні більшість дітей звертається до батьків на "Ви", то там просто неймовірна кількість матів. Скажіть, як таке можливо? Де їх російська література, на якій вони виховувалися, де їх російський театр. Цих орків ми просто зобов'язані перемогти. Це не люди, це нелюди, в яких нормальної мови немає", - заявив Горбунов.

Раніше Знай писав, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться". Катя Осадча попросила українців ретельніше переглядати оприлюднені списки.

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля.

Нагадавши, зірка "Папіка" Дарина Петрожицька зізналася, що у неї стався нервовий зрив через війну: "Випала на два дні".