Новина про те, що співачка Надя Дорофєєва і виконавець, за сумісництвом ще й стендап-комік, Володимир Дантес більше не разом, розбила серця їх шанувальникам.

Прекрасна пара, яка 11 років будувала своє сімейне життя, вирішила почати нову сторінку в своєму житті, але вже порізно.

З цього приводу фанати Дорофєєвої і Дантеса згадали один знаковий момент, який мав місце під час відпочинку подружжя на екзотичних островах. Відповідне відео опублікували в соціальній мережі "ТікТок" на каналі, присвяченому Надіній персоні.

@drfvanadya

После вчерашнего вче возможно😭inst: gorit_dorofeeva #надядорофеева #дорофеева #nadyadorofeeva #drfvanadya #дантес #любовь #растались #dorofeeva #vremyaisteklo

♬ оригинальный звук - ᴡᴇʟʟ, ᴡʜᴏ ɪs ᴅᴏʀᴏꜰᴇᴇᴠᴀ?

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У ролику Дорофєєва використовує жартівливий фільтр для відео, який повинен нібито визначити ім'я її майбутнього чоловіка. Поруч з нею з дещо розгубленим виглядом стоїть і спостерігає за тим, що відбувається Володимир Дантес.

Генератор випадкових імен зупинився на Олексія (Льоші). Дорофєєва сміється, а Дантес показує в кадр непристойний жест.

"Після вчорашнього все можливо", - пригнічено коментує автор повідомлення.

"Я буду угарать, якщо Надя і Позитив будуть разом", "Жарти про Позитива увійшли в чат", "Я одна плутала Дантеса з Позитивом?", "Позитив розлучився, Надя розлучилася, якось все дивно. Буде, як у ПТП і НК", - вважають фанати.

Нагадаємо, що Володимир Дантес навіть під час війни відзначився своїм гумором.

Читайте також, що Потап змусив українців ридати кадрами з госпіталю в Маріуполі, гори тіл і десятки постраждалих.

Крім того, Надя Дорофєєва розірвала стосунки з Дантесом під час війни: "Ми не хочемо цього..."