Російського режисера Микиту Михалкова спіймали на черговій брехні на догоду його ідолу-Володимиру Путіну.

Відомий своїми панськими замашками адепт " русского мира «раптово заявив, що йому вдалося встановити» правду "про міфічну" біологічну зброю«, яку Україна нібито розробляла з метою»знищити весь слов'янський етнос".

Микита Михалков
Микита Михалков

За його словами, в американських біолабораторіях, розташованих на території України, нібито заражали перелітних птахів небезпечними тільки для росіян вірусами. Міхалков стверджує, що йому далося встановити траєкторію прольоту «пернатих бандерівців».

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Готувалася біологічна зброя, випробовувалася на українських добровольцях. Ще плюс до того, що прораховували траєкторію цих птахів через Росію... Це абсолютно фашистська спроба винищення взагалі слов'янського етносу як такого", - заявляє Михалков.

Як відомо, подібну брехливу інформацію активно поширюють пропагандисти Путіна, які таким чином намагаються виправдати вторгнення російської армії в Україну.

Нагадаємо, що Євген Комаровський відповів на істерику РФ навколо "бактеріологічної зброї" в Україні.

Портал "Zhaj" передавав українці "придумали коронавірус": російська пропаганда пробила дно черговим шаленим фейком.

Також ми писали, Руслана закликала Ілона Маска допомогти Україні в боротьбі з російськими окупантами:"Стань рятівником". Співачка звернулася до мільярдера за допомогою для України.