Михайло Заливако поділився жартівливим відеороликом з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком у головній ролі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Автори ролика додали маячному виступу Лукашенка "перчинку" у вигляді двох дам легкої поведінки.

"Ну бляха... чому так смішно??",- запитує Заливако, публікуючи ролик з Лукашенком і двома дівчатами з «фільмів для дорослих».

«Я зараз вам покажу, звідки на Білорусь готувався напад. І якби за 6 годин до операції не було завдано превентивного удару по позиціях-4 позиції, я зараз покажу, карту привіз. Вони б атакували наші війська Білорусі та Росії, які були на навчаннях. Тому не ми розв'язали цю війну, у нас совість чиста. Добре, що почали: біологічна зброя, найбільші електростанції атомні...", - мовить Білоруський диктатор.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Холостяк" Михайло Заливако, фото з власних джерел
"Холостяк" Михайло Заливако, фото з власних джерел

"Ахах, млинець, картоплі захотілося смаженої», «Три підстилки», "це вже третя версія цієї розповіді, але кожен раз істерика", - пишуть коментатори.

"Дерун брехливий», "Порнхаб преміум", - додають інші.

Нагадаємо, Михайло Заливако влаштував Ганні Богдан романтику на місці їхньої першої зустрічі - згадали прем'єру"Холостяк-11".

Раніше Знай писав, Вербич з "Динамо" придбав для української армії дрон, бронежилети і медикаменти:"це виявилося нелегко". Він закупив для військових необхідну в бойових діях техніку та екіпіровку

Також Знай писав, "жовто-синій об'єднує світ": легендарний співак Стінг підтримав Україну і зрікся росіян?