Відомий український музикант Святослав Вакарчук показав новий банер про російський корабель, встановлений в Одесі в очікуванні морської атаки агресора. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

«Одеса залишається Одесою навіть у скрутні часи. Її специфічне почуття гумору не полишає її ніколи. Переможемо, слава Україні!», - говорить Вакарчук у відеоролику, демонструючи плакат, адресований російському кораблю.

Одесити звернулися до окупантів із чисто регіональним колоритом.

«Російський військовий корабель – ну що, ти дійшов?», - йдеться на плакаті позаду співака.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

«Навіть під час війни Одеса залишається Одесою. Рускій корабль скоро дійде... Ми - переможемо. Все буде добре!», - пообіцяв музикант.

Скрін, Instagram Вакарчук
Скрін, Instagram Вакарчук

«Клас! Молодці!!! Українці найкращі, найсильніші і найдобріші! Бог з нами!», «Дякую! Віримо в перемогу», «Зважаючи на все, поки що не дійшов. Але наші ЗСУ скоро його доставлять туди особисто!», - пишуть у коментарях українці.

Раніше Знай писав, українка з Маріуполя розповіла Святославу Вакарчуку про все, що там відбувалося: "Неймовірні знущання". Музикант поспілкувався з родиною, якій вдалося вибратися з Маріуполя.

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.

Нагадаємо, Анастасія Приходько підбадьорила українців - "русскому миру" настане кінець: "Все пройдемо разом і все відновимо". Співачка висловила переконання, що війна закінчиться і Україну буде відновлено.