Анна Богдан долучилася до українських блогерів, які показують правду про те, що відбувається в Україні. Вона розмістила ролик з обстрілами Києва, та бомбардуванням житлових кварталів.

Анна, яка перемогла у "Холостяку" та завоювала серце Михайла Заливако, розмістила у своєму Instgaram відео про воєнні злочини російської армії. Вона написала, що це не кадри кіно і не спецефекти, це реальність українців.

Анна Богдан та Заливако. Фото: Instagram
Анна Богдан та Заливако Фото: Instagram

"Ці кадри, не кіно, не змонтовані спецефекти, а справжні кадри з життя українського народу", - написала Анна. Також дівчина продублювала свої слова англійською.

Практично всі інста-блогери від початку війни 24 лютого до тепер перетворилися на глашатаїв, які розповідають всьому світові про правду, яка відбувається в Україні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На Анну підписано понад 250 тисяч користувачів. Раніше дівчина показувала фотосесії з модних обкладинок журналів, а тепер перетворила свій блог на заклик до світу - зупинити війну.

Починається відео з оголошення путіним війни в Україні.

Шанувальники в Україні підтримали та подякували Анну за потужне відео. Українці впевнені, що варвари, які увірвалися на нашу землю за все заплатять:

"Вони за все заплатять і будуть горіти в пеклі", "Все їм повернеться бумерангом", "Рашисти все одно будуть кричати, що змонтоване відео, убогі люди, як можна бути такими тупими, як же вони не розуміють що за все прийде розплата", "Просто виродок", "Боже який біль...Нехай одного дня всі причетні відчують його і ніколи не позбудуться цього відчуття", - написали підписники Анни.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше суддя "МайстерШеф" Ольга Мартиновська озвучила рецепт перемоги із запахом борщу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Тригубенко з "Холостячки" відставив Ксенію Мішину та взявся за зброю з Рибаком.

Також "Знай.ua" писав, що Катя Репяхова відвела Віктора Павлика веселити переселенців.