Відомий український музикант, учасник гурту «ТНМК» Фоззі (Олександр Сидоренко) записав відеоролик на підтримку 92-ї бригади Збройних сил України.

Військові саме цієї бригади захищають Харків та стоять на смерть разом з усім містом.

Фоззі, фото: Facebook
Фоззі, фото: Facebook

«Шановне українське військо 92-ї бригади! Вас вітає гурт «Танок на майдані Конго», мене звати Фоззі. Передаю вам привіт! Ви зараз бороните Харків – наше рідне місто. І ми дуже дякуємо вам, бо найкраще, що могло статися зі світом – це мати такі Збройні сили, як зараз в Україні. Дякуємо вам, і до зустрічі!», - говорить музикант у відеоролику.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що ще один учасник харківського квартету «Танок на майдані Конго» – Фагот (Олег Михайлюта), став до лав Територіальної оборони з перших днів війни. Він також неодноразово записував відеоролики з передової, у яких підтримував українців у їхній боротьбі проти російських загарбників.

Нагадаємо, раніше Фагот з ТНМК назвав популярне шоу "єб*я з зірками" і згадав, кому збирався врізати на сцені: "Хотів відп***ти". Йому не сподобалося, що продюсери шоу намагалися вигадувати скандали, і вичавлювати з зірок шок-сенсацію, якої по суті і немає.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Кошовий з "Квартал 95" показав, у що окупанти перетворили життя українців.