Популярний український артист, тренер гумористичного проекту "Ліга Сміху", колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розмістив курйозні кадри в соціальній мережі. Він показав відеоролик, в якому можна побачити ракету окупантів у смітнику в житловому будинку.

Відповідну публікацію Володимир Дантес розмістив у своєму акаунті в Instagram в розділі Stories.

Є відомості про те, що Володимир Дантес і його дружина Надя Дорофєєва розірвали свої відносини через 10 років спільного життя.

Сторіс Володимира Дантеса
Сторіс Володимира Дантеса

Однак зараз йдеться про іншу історію. Український артист вирішив показати курйозні кадри з нібито будинку в Харківській області.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Діти. Вся Харківська область, особливо цей будинок в Дергачах, дуже переживає, що хтось у світі дуже не любить росіян", - підписаний відеоролик український артист.

Сторіс Володимира Дантеса
Сторіс Володимира Дантеса

На кадрах можна побачити ракету окупантів, якими вони продовжують бомбити мирні міста в Україні. На превеликий жаль, російські окупанти ніяк не можуть вгамуватися, і кожен день бомблять українські будинки, школи, садочки і всілякі райони.

Є інформація про те, що на територію України вже впало понад 1000 ракет російський окупантів, які також летять з Білорусі.

Сторіс Володимира Дантеса
Сторіс Володимира Дантеса

Практично весь світ продовжує підтримувати Україну в такі важкі час і вводити санкції проти білорусі та росії.

Нагадаємо, що Олег Скрипка записав новий кліп у підвалі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Борис Джонсон планує приїхати до Києва на зустріч із Зеленським.