Відомий український артист Олег Скрипка даремно часу не втрачав, і написав нову композицію, яка повинна підняти бойовий дух всіх українців, а особливо ЗСУ.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радував шанувальників раніше новим контентом, а зараз всіляко допомагає українській армії і мирним жителям, які потрапили в складне становище.

На даний момент, як зазначив Олег Скрипка, всі зайняті справою, яка у них добре виходить. Він теж даремно часу не втрачав-написав пісню, і навіть зняв кліп на неї в умовах війни.

"Шановне українство і весь прекрасний народ, вітаю! Російський корабель слід безперервним курсом! І скоро вже розвіється в туманних далях, торкнеться дна морських безжальних глибин. А нам тим часом своє робити. Кожен на своєму місці. Хтось кришить ворога на сервілат, хтось нашій армії допомагає морально-матеріально. На творчому ж фронті пропоную вам свою спадщину. Тизер на кліп Героям Слава! Слова народні-відображені в серці майже кожного землянина " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Олег Скрипка
Олег Скрипка

Зараз українські кричалки звучать по всьому світу, і залишилося це покласти тільки на акорди. Кліп, який готовий представити українцям Олег Скрипка був знятий днями в підвалі, і в самому пості можна побачити попередній результат. У такий спосіб ми наближаємо нашу перемогу.

Нагадаємо, що репер T-Fest, який виступав під російським лейблом "Газгольдер" згадав, що українець

Раніше повідомлялося, що рєжисер Лорак, Ротару і лободи Алан Бадоєв прийшов в лють від виступу Гагаріної на шабаші Путін

Також, Микита Добринін розкрив справжні наміри російських загарбників в Україні