Відома українська співачка, телеведуча, популярна виконавиця Оля Цибульська поділилася несамовитими кадрами в соціальній мережі. Вона показала, про що думають маленькі діти під час війни в Україні.

Відповідну публікацію Оля Цибульська продемонструвала у своєму акаунті в Instagram у розділі Stories.

Ось уже майже як цілий місяць російські окупанти намагаються захопити Україну. Наші воїни і звичайні громадяни роблять все, щоб дати відсіч агресивній армії путіна.

ЗСУ показали себе з неймовірного боку - всю міць нашої армії. Вже майже місяць вони знищують ворога та його техніку.

На превеликий жаль, окупант продовжує бомбити українські міста, вбиваючи невинних людей. Діти змушені ховатися в підвалах, щоб врятувати свої життя.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Сторіс Олі Цибульської
Сторіс Олі Цибульської

"Тато, я побудував будинок в Майнкрафт. Це надійний підземний бункер. С*ки я їм ніколи не прощу", - підписала публікацію українська артистка.

Оля Цибульська показала душевну публікацію, яка викликає в українців особливі почуття – злість і ненависть до ворога. Окупанти змусили маленьких дітей думати про те, як врятувати свої життя в той час, як вони нещадно бомблять житлові будинки і райони, забираючи життя у пенсіонерів, жінок і маленьких українців.

Нагадаємо, що Олег Скрипка записав кліп у підвалі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що Україна побудувала план з розвитку Криму.

Також портал "Знай" писав, що Борис Джонс планує приїхати до Києва, щоб зустрінеться з Зеленським.