Аарон Ремзі, футболіст, голи якого асоціюють зі смертями відомих диктаторів та терористів. Вчора 20 березня, Ремзі забив гол за Рейнджерс.

Аарон Ремзі зараз грає за лондонський Рейнджерс — він відомий тим, що майже кожен його гол знаменує смерть диктаторів та публічних впливових людей. Голам Ремзі приписують "вбивчі властивості". Про черговий трофей Аарон повідомив у Twitter.

Так нагадують, що 1 травня 2011 року єдиний гол Ремзі приніс перемогу Арсеналу над Манчестер Юнайтед, а вже наступного дня стало відомо про вбивство лідера терористичної організації "Аль-Каїда" Усама бен Ладена.

19 жовтня 2011 року наприкінці матчу Ремзі приніс перемогу Арсеналу над французьким Марселем у Лізі чемпіонів. За добу стало відомо про убивство правителя Лівії Муаммара Каддафі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

15 травня 2013 року Ремзі допоміг Арсеналу виграти у боротьбі з ФК Віган. Після цієї поразки Віган відправився у нижчий дивізіон, а за два дні аргентинський диктатор та фактичний правитель країни Хорхе Відела – відправився на той світ.

Українці "схрестили пальці" та тепер дуже очікують, що прокляття здійсниться, і один бункерний дід на Уралі нарешті відправиться в казан до чортів.

На "рахунку" футболіста вже з десяток смертей знаменитостей. Таких поки 17 - голи футболіста стали провісниками смертей багатьох зірок, зокрема: Стіва Джобса, Вітні Х'юстон, Бориса Березевського, Алана Рікмана та Стівена Хокінга.

Нагадаємо, раніше Андрій Макаревич заявив, що путін перетворив росію на Четвертий Рейх.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Григорій Решетник показав, у що окупанти перетворили район Києва.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні помер 96-річний пенсіонер, який пережив концтабори Німеччини.