Співачка Віра Брежнєва покинула росію і знаходиться в Польщі, де займається волонтерською діяльністю.

У своєму Instagram вона опублікувала кілька сторіс зі складу, де розподіляється гуманітарна допомога для українців. Брежнєва зазначила, що разом з нею там в якості волонтера знаходиться і її дочка:

"Завтра з ранку я знову в пункті, який близький до нас. Доньку цього разу беру з собою. Так що приєднуйтесь до нас у ваших містах. А Люблін чекає особливо", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше вона писала, що сподівалася, що це закінчиться швидко, але так і не дочекавшись, виїхала з країни.

Вона розповіла, що у неї в роду порівну української та російської крові, але її рідні в Києві

"Мій чоловік і мама, сім'я молодшої сестри в Києві ховаються від бомбардувань у підвалах. Тому що військові дії йдуть і в Києві, і в Житомирі, і в Харкові, і в Бердянську, і в Мелітополі, і в Херсоні, і в Чернігові, і в Одесі, і в Каховці і в інших містах, селах. І всі до Єдиного українці молять російських солдатів - не приходьте. Не вбивайте. Немає у цієї війни сенсу. Немає у неї виправдання. Не можна її продовжувати", - раніше піала Брежнєва.

Нагадаємо, раніше ми писали, що харків'янка, яка пережила блокаду Ленінграда, порівняла росію з нацистською Німеччиною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аарон Ремзі, футболіст, голи якого асоціюють зі смертями відомих диктаторів та терористів 20 березня забив гол за Рейнджерс.

Також "Знай.ua" писав, що пенсіонер з Києва повернувся в будинок без стін заради речей.