Відомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко відкрив свій перший заклад у Львові, який назвав «Інші».

Про це зірковий кухар розповів на своїй сторінці в Instagram.

«Правильний час вибудовувати україновідчуття: завжди. Відкрили сьогодні з Інною Поперешнюк свій перший заклад у Львові. Він такий, якою є Україна. Називається «Інші». Україна інша. Інша від росії. Інша від того, якою вона була до того. Україна про підтримку. І ми про підтримку», - підкреслює Євген Клопотенко.

Кухар додав, що разом із новим закладом він з командою створив нові робочі місця. І це турбота про людей, які через війну залишилися без прибутку. Уже є готове меню для бістро, однак воно досі не стале. Клопотенко обіцяє з часом його розширювати і змінювати відносно «відчуття міста» Львова. Разом з тим, за словами ресторатора, борщ залишиться незмінним - копчений, як з печі.

Окрім цього, шеф-кухар анонсував безкоштовні обіди для українців, які опинилися у скрутному становищі. У бістро можна замовити меню №2, за яке не потрібно платити. Кожного дня для цього меню готуватимуть нову страву, салат і, звичайно ж, каву.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також Євген Клопотенко звернувся до тих, хто хоче і може допомогти:

«Приходьте, якщо ви хочете допомогти нам дбати про країну фінансово. Якщо ви хочете допомогти нам дбати про українців, яким зараз важко. Якщо ви хочете, щоб їжа обійняла вашу душу. Якщо ви хочете відчути або підтримати українські сенси. Якщо вам потрібно відновити внутрішню силу. Приходьте до нас, якщо вам не вистачає тепла та любові», - запрошує кухар.

Бістро «Інші» від Євгена Клопотенко працює з 10:00 до 20:30 щодня. Адреса закладу - Соборна площа, 2а.

Нагадаємо 5 круп, які можна приготувати, якщо немає світла та газу.

Читайте також, що зірка "МастерШеф" Клопотенко зізнався, чому став фанатом Шевченка.