Відомий польський актор Анджей Северін підтримав Україну і її жителів, і вирішив зачитати Заповіт польською мовою. Завершення виступу здивувало багатьох.

Як відомо, не так давно в Польщі відбувся благодійний концерт, де збирали гроші на допомогу українській армії. У Лодзі, на "Атлас арені" виступили зіркові артисти як з Польщі, так і з України.

Зокрема там можна було побачити і польського актора Анджея Северина. Він прочитав» Заповіт " Тараса Шевченка, але польською, і завершив свій виступ побажанням російським окупантам піти шляхом російського корабля.

Після цього із залу, де і проходив цей концерт, почали звучати гучні оплески, так як вони були солідарні зі словами польського актора.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто відзначити, що благодійний захід зібрав на арені понад 10 тисяч осіб, і всі зібрані кошти пішли на допомогу українській армії. Крім того, його транслювали більш, ніж в 40 країнах, і під час трансляції глядачі могли відправляти платні повідомлення - ці кошти також пішли на допомогу Україні. Всього вдалося зібрати завдяки концерту понад 13 мільйонів гривень.

Серед присутніх артистів були й українські, такі як Тіна Кароль та Jerry Heil.

Відкрила концерт 7-річна Амелія Анісович, яка підкорила зарубіжні ЗМІ виконанням пісень у Київському бомбосховищі. Дівчинка поїхала до Варшави разом з бабусею. На сцені Амелія виконала гімн України. Після цього вона ще раз заспівала і з Тіною Кароль.

Нагадаємо, що Василь Ломаченко відмовився від бою з чемпіоном світу Джоржем Камбососою: продовжуватиме захищати країну