У мережі повідомили про те, що російська модель і дружина популярного виконавця Джигана Оксана Самойлова поскаржилася на санкції. Через ці санкції вона не може більше займатися своїм бізнесом.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Світські хроніки"

У зв'язку з тим, що росія напала на Україну ще 24 лютого, практично весь світ завмер. Після того, як агресивний окупант зазнав кілька невдач, путін почав давати накази бомбити мирне населення України.

У зв'язку з цим, цивілізований світ, лідери США і ЄС почали водити жорсткі санкції проти громадян рф.

В даний момент мова йтиме про модель з росії Оксану Самойлову, яка почала скаржитися на санкції.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Бізнес з косметикою Оксани Самойлової на межі краху. «У нас вся сировина з Європи і Америки була. Зараз немає можливості привозити його, доводиться шукати альтернативу по всьому світу. Це дуже складно в нинішній ситуації. У мене чати Робочі не замовкають ні вдень ні вночі"", - повідомляється в мережі.

Також потрібно нагадати, що поки путін всіма силами намагається захопити Україну, страждають жителі рф. Економіка країни-агресора впала до рекордних значень, а світові бренди покинули територію Росії.

Нагадаємо, що ЗСУ знищили російських морпіхів, які хотіли взяти Одесу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Євген Клопотенко відкрив заклад, щоб годувати українців безкоштовно.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, що окупанти живцем спалили коней під Києвом.