Популярна українська артистка, відома, як «королева ночі», скандальна Оля Полякова поділилася дивовижним постом у соціальній мережі. Вона поділилася публікацією головного редактора видання "Гордон" Олесі Бацман.

Відповідний пост Оля Полякова продемонструвала в своєму акаунті в Instagram в розділі Stories.

Сторіс Олі Полякової
Сторіс Олі Полякової

«Звичайні росіяни повинні будуть пройти денацифікацію, як пройшли її звичайні німці, щоб вилікуватися від нацизму. Процес цей включає в себе цілий ряд заходів, але найголовніше, саме шокове і найефективніше лікування - це коли жителі німецьких міст і сіл - і чоловіки і жінки - голими руками розкопували могили убитих гітлерівцями дорослих і дітей, розкопували ці братські могили, і особисто несли на руках трупи для перепоховання. Раніше, коли я дивилася на фотографії таких перепоховань, я думала: «жорстокий, але дохідливий спосіб». А зараз я вважаю, що це найменше з того, що росіяни повинні будуть зробити. Тільки так. Голими руками. Рити землю. І нести на собі трупи невинних українських дітей, матерів, людей похилого віку, яких вбили їх російські військові фашисти, їх російський фашист путін», - підписаний пост в мережі.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Варто відзначити, що дану інформацію мало хто знав, хоча, вона виявилася досить пізнавальною. Українці не змогли промовчати і вирішили написати відгуки.

"Дякую за цю інформацію. Ніколи не знала", "Підтримую ! Всі ті жінки солдатів, мами тих фашистів, сестри і родичі і інші які мовчали в тому числі !!!! Всі до єдиного! Показувати їм реальні фільми примусово! Нехай розчищають завали, і викопують могили!!!!", - пишуть коментарі юзери соцмережі.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що Анастасія Приходько показала правду про війну.