Відома українська співачка Оля Полякова звернулася до білорусів на тлі повідомлень про те, що їхня країна збирається приєднатися до Росії у війні проти України.

Популярна шоу-діва, яка частенько балує шанувальників всілякими фотографіями і відео, поділилася новим сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там за її життям стежать понад 2,5 мільйонів читачів.

"Всім привіт, мої дорогі. Це я, Оля Полякова, і я хочу записати чергове відео, щоб запобігти неминучій біді. Протягом найближчих двох днів Республіка Білорусь вступить у війну з Україною на боці Російської Федерації. Рішення прийнято керівництвом Білорусі. Лукашенко прийняв рішення, незважаючи на опір з боку рядових військових і жителів, простих білорусів. Народ кидають у криваву бійню, адже Україна показала, що знищуватиме всіх, хто прийде на нашу землю. Білорусів ніхто шкодувати не буде. Вони ніде не воювали, не мають бойового досвіду, ні зрозумілих їм причин для цієї війни. Білоруський народ стане гарматним м'ясом на території України. Такого сценарію не можна допустити. Чому білоруси повинні розплачуватися за дії Путіна і Лукашенка – цих старіючих вовкулаків?", - запитує співачка.

Вона також показала маленького українця, який змушений сидіти в бомбосховищі, але не падає духом.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Люди, тримайтеся! Скоро це все закінчиться, і ми будемо живі. Хто помер - ми повинні їх пам'ятати. Коли ця війна закінчиться - ми всі повинні обійнятися. Всім пока!", - каже хоробрий хлопчик.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Нагадаємо, що Оля Полякова показала, що діється з її зіницями поруч з Наталією Могилевською: "Мій шепелявий узбек".

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський окреслив "червоні лінії" на переговорах України і Росії

Також, Потап показав, як росіянам брешуть, вибудовуючи завод "на коліні", не стримався навіть Гриша Решетник