Популярна українська співачка, колишня солістка колективу "Время и Стекло" Надя Дорофєєва нещодавно здивувала своїх шанувальників новиною про своє розставання з чоловіком Володимиром Дантесом, з яким вони одружилися в 2011 році.

Звичайно ж, фанати співачки відразу запідозрили, що у всьому винен новий роман на стороні. І після уважних пошуків і по-справжньому детективних розслідувань, вони виявили щось, схоже на правду.

Відповідні повідомлення вони опублікували на сторінці в соцмережі «Телеграм», присвяченій творчому та особистому життю Дорофєєвої.

Скрін, телеграм Дорофєєва
Скрін, телеграм Дорофєєва

Як відомо, кілька днів тому ресторатор і дизайнер одягу Даша Кацуріна повідомила, що вони з чоловіком, музикантом Михайлом Кацуріним, вирішили розійтися. Фанати Дорофєєвої припускають, що саме Міша Кацурін відвів їх улюбленицю від чоловіка Володимира Дантеса.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, телеграм Дорофєєва
Скрін, телеграм Дорофєєва

На це побічно вказує той факт, що зі сторінки Даші Кацуріної в соцмережі Instagram зникли всі фото з Дорофєєвої, а сама співачка більше не числиться в друзях дизайнерки.

Скрін, телеграм Дорофєєва
Скрін, телеграм Дорофєєва

Крім того, цю інформацію підтверджують неназвані джерела фанатської спільноти.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва привітала красеня, "розбив" їй серце відразу ж після Дантеса: "Спасибі..."

Як раніше повідомляв портал "Знай", Борис Джонсон планує приїхати до Києва на зустріч із Зеленським.

Крім того, "Дуже не любить росіян": Володимир Дантес показав, як у Харківській області "зупинили" ракету окупантів.