Після повномасштабного вторгнення росії на територію України, нашу державу підтримало чимало зірок, у тому числі й всесвітньо відомих. Однак, багато знаменитостей стали на сторону російської пропаганди, або ж просто замовчують те, що відбувається.

У популярній мережі ТikТok на сторінці "love.milovitskaya" поділилися списком зірок, які не підтримали Україну у війні, яку розв'язала росія.

Надія Бабкіна, фото - https://www.instagram.com/ngbabkina/
Надія Бабкіна, фото - https://www.instagram.com/ngbabkina/

Зараз багато знаменитостей займаються пропагандою путінського режиму, підтримують війну проти України та поширюють дезінформацію. Серед таких: Лєра Романтика, Надія Бабкіна, Катя Гусеєва, Кирило Ємельянов, Оксана Федорова, Дана Борисова, Даша Раса.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube Artik & Asti

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Деякі ж своїм мовчанням підтримують путінських режим та замовчують реальну ситуацію в Україні, які спричинив агресор. Серед таких: Максим Радучін, Прохор Дубравін, Станіслав Ярушин, Вячеслав Манучаров, Кирило Жандаров, Софія Прісс, Кирило Дицевич, Джиган, Artik, Asti, Агата Муценієце, Валерія Кудрявцева, Дмитро Пчела.

@love.milovitskaya

2/4

♬ Я з україни - Мері

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як її з дітьми прийняла Італія: покидала рідний дім зі сльозами на очах. Хореограф розповіла, як її прийняли в Італії

Раніше Знай писав, Юля "Зайка" зізналася, звідки черпає сили після "Холостяка" на війні: "Чому не поїхали?". Дівчина розповіла, чому не їде зі столиці, адже там постійно чути сирени та вибухи

Також Знай повідомляв, "голими руками рити землі і нести трупи": Оля Полякова показала, як росія може "вилікуватися" від нацизму. Як повідомляється це "жорстокий, але дохідливий спосіб", хоча навіть цього буде мало