Відома учасниця шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако Юля Бельченко "Зайка" розповіла свій секрет спокою та патріотизму відносно Києва.

У своєму Instagram Юля розмістила декілька сторіс, у яких розповіла, як тримається, та ще й вистачає сил на волонтерську діяльність.

"Мене запитують у директ два питання, як я тримаюсь, та чому я досі в Києві", - почала свою розповідь дівчина.

"Я тримаюся завдяки своїй аудиторії, 99% моєї аудиторії це найдобріші у світі люди. От ви підтримуєте мене, а намагаюся хоч якось підтримати вас. Щодо того, чому я досі в Києві - я реально намагаюся допомогти як можу. Останнім часом я це все не знімаю, бо мені елементарно страшно показувати навіть вулицю", - зізналася дівчина.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мені так само страшно, як і всім. Не знаю на скільки мені вистачить морального та фінансового ресурсу. Родичів у мене крім мами в мене немає, і пресловутих мужиків, які вивезуть мене на острови і врятують від війни теж нема. Я з усіх сил намагаюся триматися сама та бути корисною".

Насамкінець, Юля підбадьорила своїх шанувальників та сказала, що вірить що дуже скоро все стане класно.

Нагадаємо, раніше Юля Бельченко вирішила разом з мамою принести переселенцям їжу та солодощі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учасниця популярного шоу "Холостяк" і українська блогерка Юлія Бельченко розповіла про те, як поміняюся пріоритети для українців.

Також "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова порадила українцям цінувати кожну секунду