Фіналіст "Холостячки" зі Златою Огнєвіч Дмитро Шевченко показав карту меж Київської Русі.

Зображення Київської Русі Дмитро Шевченко розмістив у своєму сторіс на Instagram. Артист написав "Уважно!", пропонуючи вивчити, які території вже вкрали в України.

На фото відзначено червоним - територія майже всієї України і частини рф. Та підписано "Київська Русь".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цікаво, що межі Київської Русі постійно змінювалися. Адже в ті далекі часи дійсно йшла постійна боротьба за території. Однак диктатор імовірно хоче повернутися в давні часи.

На думку аналітиків, путін хоче захопити всю територію України, щоб повернути усі землі російської царської імперії. Звісно, щоб цього не трапилося, українці і взялися до зброї. Чоловіки пішли до територіальної оборони та в лави ЗСУ, навіть артисти, та співаки відставили гітари, та взяли до рук автомати.

Не останнім став і Дмитро Шевченко, який допомагає волонтерити українським військовим, та збирає гроші на купівлю необхідної амуніції.

В попередніх сторіс Дмитро розмістив фото, яке надав голова Миколаївської ОДА Віталій Кім, це медалі за взяття наших міст Львів, Київ, Одеси.

Нагадаємо, раніше "Холостячка" Злата Огнєвіч накинулася на мешканців заходу України через гуманітарку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Тригубенко з "Холостячки" відставив Ксенію Мішину та взявся за зброю з Рибаком.

Також "Знай.ua" писав, що Еллерт підказав росіянам, як розхитати кремль.