Усик планує в червні провести бій-реванш з Джошуа, для цього спорсмен отримав дозвіл на проведення тренувань за межами країни.

Про це розповів спортивний оглядач Майк Коппінджер. За його словами, міністр спорту дозволив Усику виїхати за межі країни у воєнний час і почати тренувальні збори до літнього матчу-реваншу з Ентоні Джошуа в об'єднавчому поєдинку в суперважкій вазі. У період воєнного стану, чоловікам у віці 19-60 років заборонено залишати країну, однак для Усика зробили виключення.

"Олександр Усик отримав дозвіл від міністра спорту України покинути країну під час війни та розпочне тренувальний збір для матчу-реваншу з Ентоні Джошуа за чемпіона у важкій вазі у об'єднаному чемпіонаті", - написав Коппінджер.

Також стало відомо, що бій імовірно відбудеться у червні. На відміну від Усика, його товариш та колега по спорту Василь Ломаченко відмовився від участі у поєдинку з супротивником, та залишився обороняти своє місто.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Василь Ломаченко вирішив залишитися в Україні, та не битися з Джорджем Камбососом за титул чемпіона в легкій вазі 5 червня в Австралії.

Вболівальники Усика зазначають, що у разі, якщо Усик повернеться з війни та буде тренуватися цілих 8 тижнів, то він буде найсильнішим важковаговиком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Василь Ломаченко відмовився від бою з чемпіоном світу Джоржем Камбососою.

Нагадаємо, раніше у воїнів ЗСУ з'явився пухнастий "Байрактар" - став талісманом.

Також "Знай.ua" писав, що батько відомого боксера Тайсона Ф'юрі Джон висловився з приводу майбутнього реваншу Ентоні Джошуа і Олександра Усика.