Стало відомо про те, що відомий український боксер Василь Ломаченко відмовився від бою з абсолютним чемпіоном світу Джоржем Камбососою, щоб захищати Україну. Він не планує залишати країну найближчим часом.

Про це повідомив промоутер Лу Дібелла. Тому Камбососа проведе бій в Австралії 5 червня з Девіном Хейні.

"Я говорив з Егісом Клімасом, і він підтвердив, що Лома не зможе побитися з Джорджем. Він подякував мені і Камбососу за те, що ми дали йому час подумати. Коли уряд України заявив, що готовий випустити Ломаченка з країни, але при цьому сам Василь ніяк це не прокоментував, ми підозрювали, що з великою часткою ймовірності він залишиться вдома. Так що ми не були шоковані" - йдеться в повідомленні під постом.

Василь Ломаченко. Фото:  instagram \\ lomachenkovasiliy
Василь Ломаченко. Фото: instagram \\ lomachenkovasiliy

Вони вкрай захоплені його вчинком, і вважають, що поєдинок, в якому він і його країна вже практично місяць - набагато важливіше. Всі думки і молитви зараз саме з Василем Ломаченком, його родиною, а також усіма громадянами України.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

"Те, через що вони проходять, поза всякими сумнівами – куди більш важливо, ніж будь - який боксерський матч" - підсумував промоутер.

Його опонент Джордж Камбосос з розумінням поставився до такого рішення Василя Ломаченка, і абсолютно підтримав його.

"Василь Ломаченко, я поважаю твоє рішення і повністю розумію його. Я молюся за тебе і твою країну. Будь ласка, залишайся в безпеці. І одного разу, коли я витру пол Девіном Хейні, ми проведемо бій між двома справжніми чемпіонами. Благослови тебе Бог" - написав Австралійський боксер.

Нагадаємо, що російські чоловіки скупили в магазинах гігієнічні прокладки і продають їх втридорога

Раніше повідомлялося, що Міноборони Росії вперше визнало втрати до 10 тисяч, але потім їх приховали: "катастрофічно багато"

Також, Росія визнала Facebook і Instagram екстремістськими, але блогерів судити не захотіли.