Відома українська телеведуча Лілія Ребрик розповіла, що мріє зробити в першу чергу після війни. Перемога ближче, ніж ми думаємо.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Цього разу вона вирішила розповісти про те, що мріє про щось неідеальне, що було в житті до війни. Телеведуча вірить, що після перемоги все повернеться на свої місця.

"Ось, наприклад, коли настане мир-хочу зустрітися з близькими, з друзями: обіймати їх міцно-міцно, радіти, наробити купу зовсім невдалих фото і жодне з них не видалити! Бо навіть крізь ці фотографії буде відчуватися щастя нашої зустрічі! Тому що ми живі, ми знову разом! Або ось - коли настане мир, я насмажу сирників на своїй плиті. І нехай вони навіть підгорять - це будуть найсмачніші сирники в моєму житті! Дурниці? Ні! Це аромат наших вихідних-щось, що нерозривно асоціюється з будинком ❤️!"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На опублікованому кадрі можна побачити двох її дочок, які тримають малюнок, на якому намальований світ. Після перемоги вони знову підуть в улюблений парк, де після дощу будуть калюжі, а вона дозволить їм по них стрибати.

Навіть якщо вони будуть в білому одязі, все це дрібниці, адже війна навчила, що в житті важливо зовсім інше.

"А як я вже хочу сказати "Доброго ранку, Україно!" в ефірі "Ранок з Україною", і нехай ранок дійсно буде хорошим – вдома, на своїй землі! І щоб ми всі були живі, здорові і обов'язково щасливі! І я знаю - так і буде! Чого вам хочеться? По чому сумуєте за тим - ще мирного життя?"- підсумувала жінка.

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

Також, вона опублікувала фотографію квітів, що розцвіли у дворі. Всім відомо, що це добрий знак, і можливо, провісник миру.

Нагадаємо, що оперативний Штаб при Державній екологічній інспекції України продовжує роботу

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова емоційно звернулася до всього світу через блокаду Маріуполя

Також, ЗСУ видовищно знищили склад боєприпасів загарбників