Відома українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик зізналася, що мріє зробити після перемоги України у війні, які розв'язала росія.

Про це Лілія Ребрик розповіла на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram, у вівторок, 22 березня.

Українська телеведуча зізналася, що наразі мріє про прості дрібниці з довоєнного життя. Наприклад, коли настане мир та Україна переможе, вона хоче зустрітися з усіма близькими та міцно їх обійняти. Або ж зробити традиційну для вихідних страву.

Скріншот допису Лілії Ребрик
Скріншот допису Лілії Ребрик

"Коли настане мир, я насмажу сирників на своїй плиті. І хай вони навіть підгорять - це будуть найсмачніші сирники в моєму житті! Дрібниця? Ні! Це аромат наших вихідних - щось, що нерозривно асоціюється з ДОМОМ ❤️! Коли ми переможемо, хочу піти з дівчатами у наш парк. Після весняного дощу там будуть калюжі, а я дозволю дітям стрибати по них. Хай навіть у білих штанах! Хай будуть щасливі, вільні у своїх бажання і дзвінко сміються! А брудний одяг - то така дрібниця! Із задоволенням стрибатиму разом із ними!🤪", - каже вона.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

До того ж Лілія Ребрик додала, що мріє вже незабаром сказати "Доброго ранку, Україно!" в ефірі "Ранку з Україною", і щоб цей ранок для всіх був насправді добрим.

Нагадаємо, "війна розділила нас з рідними": Лілія Ребрик слізно звернулася до українців на 21-й день протистояння з окупантами

Також Знай писав, Злата Огнєвіч зізналася, кого їй насправді не вистачало на Холостячці: "Побачила Арестовича"

Раніше Знай повідомляв, Артем Пивоваров розповів, як важливо цінувати буденні речі: "Будьте вдячні зараз!". Артем Пивоваров розповів про найголовніше в житті