Дружина мера міста Києва, Віталія Кличка, Наталія, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram закликала допомогти зібрати гроші для України, яка зараз бореться з російською агресією.

"Війна в Україні вирує, викликаючи почуття гніву, страху, а іноді і безпорадності, проте ми так багато можемо зробити. Рухи по всьому світу допомагають надавати допомогу тим, хто біжить від війни або бореться з нею. Мир на боці України

і ми теж, бо #Мивсеукраїнці. Колишні чемпіони в суперважкій вазі Віталій Кличко, мер столиці України Києва, і Володимир Кличко, потребують вашої підтримки, щоб допомогти народу України", - пише вона.

Жінка розповіла, що Райнер Шаллер, засновник, власник і генеральний директор RSG Group і дуже близький друг братів Кличків, а також Марсель Пустул, його давній діловий партнер і дизайнер модної марки MARCELL VON BERLIN, спільно створили унікальну толстовку з капюшоном. В рамках ініціативи #WeAreAllUkrainians 100% доходів від продажу худі за ціною 100 доларів піде до Фонду Кличка для підтримки нужденних українців.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наталія Кличко, фото: Instagram
Наталія Кличко, фото: Instagram

"Будь ласка, допоможіть поширити інформацію. Було б здорово, якби ви надіслали нам своє фото в толстовці з капюшоном», - додала дружина Кличка.

Нагадаємо, що дружина Віталія Кличка показала, як піднімає собі настрій далеко від чоловіка

Раніше повідомлялося, що дружина Віталія Кличка показала, які наїла щічки, працюючи вдома

Також, дружина Віталія Кличка Наталія закликала росіян зупинити війну: "досить знищувати!".