Сестра співачки Жанни Фріске Наталія поскаржилася на погане самопочуття під час вагітності. Наталя Фріске чекає на появу другої дитини.

Родичка знаменитої співачки тривалий час приховувала свою другу вагітність, проте все ж вирішила відкрити це громадськості.

Після того як Наталя зізналася, що чекає другу дитину, вона поскаржилася на погане самопочуття в останні місяці перед пологами.

Наталія Фріске, фото: Instagram
Наталія Фріске, фото: Instagram


З цієї причини, зіркова сестра збирається незабаром лягти на збереження в лікарню. Однак при цьому відзначаючи, що все залежить від прогнозів лікарів. Як розповіла Наталія Фріске її дитина повинна з'явиться на світ у квітні 2022 року. Стать малюка також вже відомий - очікується дівчинка. Ім'я поки що тримається в секреті.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Наталя Фріске, скріншот
Наталя Фріске, скріншот


Варто нагадати, що Наталія Фріске зізналася, що завагітніла за допомогою процедури штучного запліднення, через кілька невдалих спроб, зміни партнера і велику кількість часу очікування.

Нагадавши, "довго чекала цього подарунка": сестра Жанни Фріске оголосила про вагітність, через 7 років після викидня. Сестра популярної артистки розповіла про вагітність.

Раніше Знай писав, сестра Жанни Фріске не посоромилася вийти на концерт в образі і речах покійної артистки: "намагається воскресити". Наталя Фріске виступила в образі знаменитої сестри

Також Знай повідомляв, сестру-копію Жанни Фріске атакувала підступна болячка, красуня не може відкрити рот: "напади вночі...". Наталя Фріске зізналася, що вона могла заразити свою маму, яка три дні провела біля неї.