Відомий український футболіст, півзахисник вітчизняної збірної та англійського клубу «Вест Хем» Андрій Ярмоленко в новому інтерв'ю «Денисов Time» розповів, чим погрожували росіянам, які виступили проти війни.

Про це футболіст знає не з чуток. Ярмоленко зізнався, що всі його близькі люди знаходяться в Чернігові: батько, бабусі, тітки і дядьки, троюрідні брати і сестри. З ними спортсмен намагається регулярно спілкуватися. Разом з тим Андрій не втрачає зв'язку і з родичами, які живуть в росії.

За словами футболіста, один з членів його сім'ї в Москві з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну публічно виступив проти війни і навіть пішов на мітинг. Там його швидко заарештували, а потім навіть почали погрожувати серйозним тюремним терміном:

«Коли це все почалося, він відразу пішов на мітинг. Не минуло і 10-ти хвилин - його відразу ж пов'язали і посадили на 15 діб. Він вийшов, і йому сказали: "Ще раз таке повториться, отримаєш 15 років"», - каже Ярмоленко.

Андрій Ярмоленко під час інтерв'ю для «Денисов Time». Скріншот
Андрій Ярмоленко під час інтерв'ю для «Денисов Time». Скріншот

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, півзахисник відповів, кого з російських селебріті він вважає «адекватним». Зокрема, футболіст згадав ім'я Євгена Савіна:

«Колишній футболіст, YouTube-блогер. Мені було приємно, що він підтримав Україну і адекватно дивиться на речі. Це не якась "військова операція". Від кого нас звільняти? Це маячня. Не розумію, як люди можуть в це вірити», - заявив Андрій Ярмоленко.

Футболіст також відзначив російського інтерв'юера Юрія Дудя, який відразу ж окреслив свою позицію і зараз показує своїм підписникам, що насправді відбувається в Україні.

Нагадаємо, що дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва "втекла" з росії до Польщі заради українців.

Раніше портал "Znaj" повідомляв, що футболіст збірної України Андрій Ярмоленко допоміг розвідникам Чернігова.