Голлівудська актриса Джуліанна Мур випускатиме синьо-жовті шапки в знак підтримки українців.

Про це вона повідомила у себе в соцмережах.

Акторка фільму "Голодні ігри" Джуліанн Мур показала свою блакитно-жовту шапку і закликала до благодійного шопінгу: "Це чудовий спосіб показати свою підтримку людям України".

"Кошти від придбання цієї шапки спрямовують на рахунок ЮНІСЕФ в Україні. Моя чудова й талановита подруга Алессандра Бруніальті зробила їх, і багато хто з вас уже придбав їх, але якщо ви ще не купили, то це чудовий спосіб висловити свою підтримку народу України", — написала Джуліанна.

Джуліанна відомо з шикарної гри у фільмі "Голодні ігри". Від початку повномасштабної війни, яку почала росія цього року, авторка активно підтримує Україну. У перші дні вона зробила допис, де зазначила організації, у які можна пожертвувати гроші на підтримку України.

"Ось організації, які збирають пожертви на допомогу Україні - Міжнародний комітет порятунку, United Help Ukraine, Nova Україна, Український Червоний Хрест, Міжнародний медичний корпус, CARE International, UNICEF Ukraine, UN Crisis Relief, ООН у справах біженців", - написала тоді акторка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Щоправда, уважні українці встигли помітити, що кольори у шапці догори дригом, але це не виглядає важливим, адже важливо те, що Юнісеф Україна отримає кошти, які стануть в пригоді постраждалим дітям та дорослим.

Актриса Мішель Пфайффер під постом написала, що "її шапки вже в дорозі", додавши до підпису два серця синього й жовтого кольорів. А Дженні Еністон написала "Зроблено".

Нагадаємо, раніше у боях за Маріуполь загинув 25-річний кандидат у майстри спорту з Херсона Іван Щокін.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дантес після розставання з Надею Дорофєєвою показав ту, якій належить його серце.

Також "Знай.ua" писав, що ONUKA виставила рахунок окупантам через будинок дідуся в Чернігові.