Знаменитий український виконавець Володимир Дантес поділився в сторіс на своїй сторінці в instagram новим патріотичним роликом про Україну, яке перерепостив зі сторінки Дмитра Монатіка.

Нещодавно Володимир Дантес і Надя Дорофєєва заявили про розставання. Фанати вкрай болісно сприйняли цю новину, але пара зазначила, що незважаючи на те, що вони вже не разом, вони все ще люблять один одного, але вже не так як раніше.

Скрін instagram
Скрін instagram

Так, Володимир Дантес поділився з шанувальниками новим патріотичним відео про Україну. Нехай він втратив Надю, але знайшов надію в перемогу України. У ролику йдеться наскільки сильною і прекрасною була Україна до нападу і те, що вона обов'язково вижене окупантів і стане ще красивіше і затишніше.
Варто відзначити, що даний ролик став популярним серед українців, зокрема відомих зірок. Так, дане відео опублікував на своїй сторінці Виконавець Дмитро Монатік.
"@artemgrygoryan, не перестаю захоплюватися твоїм талантом! Все буде Україна. Після перемоги, чекаємо в гості світ!", - підписав публікацію Монатик.

Раніше Знай писав, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться". Катя Осадча попросила українців ретельніше переглядати оприлюднені списки.

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще