Чи всі чули про бойових гусей, та інших птахів, які нібито виводять у біолабораторіях в Україні? Це не жарт, такі абсурдні речі дійсно показують по рос телебаченню і росіяни в це вірять.

Співачка Тоня Матвієнко, дружина Арсена Мірзояна, показала абсурдність фейків та ще й зліпила їх до купи. Відео та свій пост російською Тоня залишила на Instgaram.

У каруселі Тоня розмістила текст: "Мешканці росії, вас тримають за ідіотів. Виходить так, що Україна одночасно намагалася напасти на росію, білорусь, бомбила днр, лнр, розробляла при цьому хімічну, ядерну та біологічну зброю, виводила голубів-вбивць російського населення, та виготовляла бойові наркотики", - написала Тоня.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Налаштовувала весь світ проти росії, у 2014 році почала їсти дітей.

"Кожен мав по 2 раби, а мене "неонацисти, нацисти, бандерівці" зараз мають розстріляти за текст російською мовою", - уточнила Тоня. А насамкінець додала найважливіше — при тому всьому "Україна все ж таки напала, але на себе сама і не напала, а створює фейки за допомогою США".

У коментарі Тоня позначила одну з співачок з Лужників та запитала: "Поліна Гагаріна, як можна в таке вірити?"

Нагадаємо, раніше президент росії володимир путін готується заблокувати виїзд росіян з окупованого Криму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Даша Астаф'єва зізналася в ненависті до вагітної Тодоренко.

Також "Знай.ua" писав, що білоруси не хочуть воювати в Україні і просять про допомогу.