Відома модель та співачка Даша Астаф'єва перетворилася на волонтерку. Вона працює, готуючи їжу для киян, захисників та тероборони.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Астаф'єва розповіла про свою віну, як вона розпочалася для неї, та як швидко в уяві та усвідомленні відбулася трансформація. Даша стала жити у сховищі, а додому навідується помитися та переодягтися.

Даша розповіла, що сил їй надає те, що вона робить добрі справи. Це допомагає не тільки їй, а й іншим знайомим людям, починати допомагати, робити хоч щось. Щоб бути потрібній у цій війні.

Коли мова зайшла за тих, хто лишився у росії, та просто мовчить за війну, Даша сказала, що для таких людей в пеклі є особливе місце, адже вони мовчки споглядають на те, як вбивають людей, мирних мешканців, похилих людей, розстрілюють автобуси з дітками, морять голодом...

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вони чи тупі на стільки, як ця тупа Регіна Тодоренко, вона ж мама, вона зараз вдруге вагітна. Як вона може мовчати? Я більше ніж впевнена, що її батьки досі живуть в Одесі. Як вона зможе приїхати в Одесу. Думаю що ніяк".

Даша розповіла. Найстрашніше, що вони бояться втратити роботу, "забруднитися", бояться що їх в автозаки посадять. Але вони не бояться ці смерті, як ми це все забудемо? Те, що ми побачили і те, що ми пережили...

Також Даша зізналася, що закохалася в українців по-новому, їхнє прагнення допомагати, чудеса, які трапляються, коли робиш добрі справи. Даша вирішила для себе що не залишить Київ, і всі хто лишився теж зробили свій вибір.

Нагадаємо, раніше Тодоренко розкрила другу вагітність, ігноруючи війну в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Даша Астаф'єва різко прокоментувала мовчання українців, які живуть в Росії.

Також "Знай.ua" писав, що Тодоренко показала гардероб, поки РФ скидає бомби на пологовий будинок в Маріуполі.