Відома українська співачка Слава Камінська розповіла, чому була змушена виїхати з України під час війни. Як мати і донька не могла вчинити інакше.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно жінка публікує правдиву інформацію про війну в Україні, яку цинічно розв'язала Росія.

Цього разу вона поділилася фотографіями своєї дочки, сина, а також мами. Саме вони є головною причиною, по якій їй довелося покинути країну на час війни. Вона хотіла відвезти їх у безпечне місце.

"Найдорожче, що у мене є❤️ Я не виставляла особисті фото, бо це зараз напевно не доречно . Мені іноді дуже соромно, що я змогла виїхати з цього пекла , а багато хто залишився в ньому , але , як Мати і дочка, я не могла вчинити інакше . Я дуже хочу додому і вірю в нашу перемогу . Інакше бути не може . Ми чужі на просторах Європи . Нам потрібен наш будинок і ми його відстоїмо !"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зараз вони всі знаходяться в Нідерландах, і допомагають звідти Україні та її жителям чим можуть.

Слава Камінська, фото з Instagram
Слава Камінська, фото з Instagram

У коментарях користувачі її почали підтримувати, мовляв не потрібно соромитися, адже вона рятувала своїх дітей. Заспокоїв артистку і її хороший друг, Слава Дьомін.

"Не соромся того, що рятувала своїх дітей і маму. Це нормально! І ніхто не має права тебе в цьому засуджувати!!!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Тепер вони всі разом чекають, коли можна буде повернутися назад в країну, і там нарешті настане мир.

Нагадаємо, що у Бердянську ВМС ЗСУ знищили великий десантний корабель армії окупантів: ще два димлять і намагаються втекти

Раніше повідомлялося, що Україна місяць героїчно протистоїть "блискавичній війні" Путіна

Також, мінус 11: повітряні сили ЗСУ приготували українцям нові перемоги