Відома українська співачка Слава Камінська окрім великої сцени вирішила підкорювати й ТікТок. Зірка записала коротеньке відео разом з молодими блогерами.

Цим відео популярна співачка поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить один мільйон осіб.
Слава Камінська вирішила записати відео для ТікТок під дві свої популярні пісні "Слава Богу" та "Аб'юзер". Спочатку у відео з'являться кадри, як два хлопці носять співачку на руках під її хіт "Слава Богу" і вона ніби придивляється до них обох.

Слава Камінська, скріншот
Слава Камінська, скріншот

Після цього зірка починає танцювати з юними блогерками під пісню "Аб'юзер". В кінці відео один з блогерів просовує свою голову Славі Камінській між ноги, однак вона швидко виштовхує його.

Слава Камінська, скріншот
Слава Камінська, скріншот

"Нічого не тямлю в ТikТok, але в аб'юзі я топ🤣", - іронічно зазначила Слава Камінська, ймовірно натякаючи на скандал з Вікторією Смеюхою. Колишня учасниця гурту "НеАнгели" називала Камінську аб'юзером.

Слава Камінська, скріншот
Слава Камінська, скріншот

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, Слава Камінська після сварки з Вікою з "НеАнгелів" похизувалася, чим її нагородила природа: "Найкращою помстою є...."