Відома українська телеведуча Марічка Падалко вирішила знову висловитися про війну в Україні. Через місяць, все ще не готова згадувати перший день, який раз і назавжди змінив життя всіх.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висвітлює всю правду про події в Україні, і допомагає звичайним громадянам, які зіткнулися з труднощами.

Цього разу вона опублікувала ролик під пісню Максима Барських про війну в Україні, і на кадрах зображений її чоловік Єгор Соболєв, який з перших днів захищає нашу країну на передовій. Вони регулярно телефонують, коли є така можливість.

Знизу показані кадри руйнувань, які принесли російські окупанти на нашу землю.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Я ще не готова згадувати перший день Великої війни і знову це переживати, хоча пам'ятаю ту ніч і ранок щохвилини. Все, що я хочу зараз це - просто почути чоловіка. Бо чотири дні безвісти поки здаються довшими цілого місяця війни..." - йдеться в повідомленні під постом.

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

Варто відзначити, що вже місяць пройшов з моменту, як Російська Федерація нещадно вторглася на територію України. Цей день залишиться в пам'яті українців назавжди, адже прокинулися багато від вибухів, або ж від слів «почалося».

Чутки про це ходили задовго до початку, і українські військові, як видно, були до всього готові, і обороняють наші з вами землі. Ворог вже давно програв, але не хоче цього визнавати.

Нагадаємо, що українець вкрав у російських окупантів вантажівку з боєприпасами

Раніше повідомлялося, що обшарпані "визволителі" залишилися ні з чим в Україні: ЗСУ розбили чергову колону забезпечення

Також, українцям показали, як ДСНСники протягом місяця рятували життя: стали ангелами-хранителями для мільйонів людей