Відома українська телеведуча Марічка Падалко вирішила втекти від холодної української зими до теплих країв. Зірка разом з родиною вирушила до Єгипту.

Про це Марічка Падалко написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить понад 200 тисяч осіб.
Зірка зізналася, що вперше за 10 років вдалося поїхати у закордонну відпустку всією великою родиною. Адже раніше різні причини заважали цьому.

" І ми вирішили, що якщо зрештою не зважимося, то дочекаємося, що вже діти зовсім виростуть і будуть подорожувати без нас", - зазначила Падалко.

Фото зі сторінки Марічки Падалко
Фото зі сторінки Марічки Падалко

Також Марічка Падалко вирішила поділитися своїм досвідом подорожі до Єгипту в умовах пандемії. Марічка Падалко зазначила, що у Єгипті визнають всі вакцини, які використовують в Україні. До того ж всім хто має covid-сертифікат, ПЛР-тест не потрібен.

"Всім невакцинованим - дорослим і дітям - потрібен свіжий ПЛР-тест. Їх перевіряє і українська сторона при реєстрації на рейс, і єгипетська при в’їзді", - розповіла вона.

А щодо погоди, то за словами Марічки Падалко зараз вона в Єгипті ідеальна - тепло та не надто спекотно. І в морі вода достатньо тепла для купання.