Відома блогерка і журналістка, телеведуча Маша Єфросініна зайняла активну українську позицію та відстоює її з перших днів повномасштабного вторгнення. Вона займається волонтерством і закликає росіян не мовчати, виходити на антивоєнні мітинги.

Цього разу у сторіс свого Instagram Маша Єфросініна розмістила допис про те, що минув місяць з того часу, як було оголошено війну, і літаки рф скинули бомби на українські території.

"А, так, сьогодні рівно місяць, як путлер взяв Київ за два дні. Х*й тобі, а не Київ! Слава ЗСУ" - написала відчайдушна телеведуча.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також вона розмістила ще один допис, у якому йдеться, що росія вже програла, просто Україна ще не виграла.

Та порадила всім українцям мати ще трохи терпіння, єдності, часу, зусиль та віри. Маша займається волонтерською діяльністю та допомагає українкам в бомбосховищах.

Відомо, що за свої заклики боротися з режимом путіна та всієї ідеології агресивної країни, в росії Машу Єфросиніну внесли до списку ворогів РФ. Однак телеведуча цьому не засмутилася навпаки її це потішило. Список з тими, кого в росії вважають ворогами і зрадниками Єфросініна опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча Маша Єфросініна потрапила у список ворогів росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям нагадали, в кого руки по лікоть в їхній крові і хто справжній ворог.

Також "Знай.ua" писав, що Анастасія Стоцька похвалилася перед шанувальниками обновочками в той час, як на її батьківщині, в Україні йде війна.