Відома українська телеведуча Маша Єфросініна з перших днів повномасштабного вторгнення росії всіляко намагається допомагати українцям. Вона займається волонтерством і закликає росіян не мовчати і виходити на антивоєнні мітинги.

Після цього всього в росії Машу Єфросиніну внесли до списку ворогів РФ. Однак телеведуча цьому не засмутилася навпаки її це потішило. Список з тими, кого в росії вважають ворогами і зрадниками Єфросініна опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Маша Єфросініна,  Youtube
Маша Єфросініна, Youtube

Крім Маші Єфросініної тепер в РФ вважають ворогом ще Сергія Гурієва, Яну Доброносову, Анатолія Єгорова, Максима Жоріна. Крім цього був ще опублікований список зрадників росії, в який потрапили: Юрій Дудь, Лев Гаммер, Ксенія Дукаліс і Марія Зайцева.

Скріншот поста Маші Єфросиніної
Скріншот поста Маші Єфросиніної

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ось і день пройшов не дарма... СЛАВА УКРАЇНІ", — іронічно підмітила Маша Єфросиніна під окульованим списком.

Варто нагадати, що рано вранці 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього президент Володимир Зеленський підписав указ про впровадження воєнного стану в Україні.

Нагадавши, зірка "Танців з зірками" Олена Шоптенко зізналася, від яких звичок хоче позбутися після війни: "Плачу, потім злюся"

Раніше Знай писав, Тоня Матвієнко показала, що Ліна Костенко знала про "сатанинський намір" Росії давно: "знущаються і звинувачують нас"

Також Знай повідомляв, зірка "Сніданку 1+1" Людмила Барбір пояснила, чому українці і росіяни не братні народи: "не були і не будемо"