Відома співачка Анастасія Стоцька похвалилася перед шанувальниками обновочками в той час, як на її батьківщині, в Україні йде війна. Нове фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В Україні вже більше трьох тижнів триває війна, яку розпочала Росія. Багато українців змушені ховатися від ворожих обстрілів в підвалах і бомбосховищах, деякі позбулися житла і навіть не мають елементарних продуктів і води.

Анастасія Стоцька, фото: Instagram
Анастасія Стоцька, фото: Instagram

У той час як співвітчизники страждають від путінської агресії співачка Анастасія Стоцька, яка народилася в Києві приміряє нову обновку і хвалиться нею в соцмережі. Так, співачка показала, які нові черевики вона прибрела днями, в той же час багато українців думають де б роздобути води або їжі.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У коментарях байдужість співачки оцінили не всі.

"Ганьба", - написав користувач мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

У відповідь співачка обурилася, що до неї "прийшли з образами".

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться". Катя Осадча попросила українців ретельніше переглядати оприлюднені списки.

Також ми писали, телеведуча Маша Єфросиніна потрапила в список ворогів Росії: "День пройшов не дарма". Машу Єфросиніну дуже потішило, що вона опинилася в цьому списку.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни.