Співачка Джамала, мама двох синочків, яка з перших днів підтримує Україну, розповідаючи світові про біду яка прийшла у дім кожного українця, розповіла, що евакуювала дітей до Туреччини.

Співачка подорожувала по світу, та співала, представляючи Україну, передаючи у піснях весь біль який переживають українці. Джамала написала пост в Instgaram, розповідаючи, що їй пропонували залишити Україну зовсім чужі люди, що дуже зворушило.

"З початку війні багато людей пропонували прийняти мою родину в себе дома. Loreen запрошувала в Стокгольм, писали й зовсім незнайомі люди і це особливо розчулює. Адже жителі різних куточків планети абсолютно щиро допомагають всім, чим можуть", - зазначила Джамала.

Вона зазначила, що діти її в безпеці, але вона чудово розуміє тих, хто хоче дати своїм діткам максимум безпеки, та перетинають кордон у пошуках прихистку.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Джамала звернулася до небайдужих людей у всьому світі залишати контакти для тих, хто шукає прихистку.

"Розумію і те, що не завжди є чіткий план після перетину кордону. Тому прошу всіх іноземних друзів, якщо маєте змогу – прихистіть матерів з дітьми. Допоможіть їм трохи "видихнути" у теплих мирних домівках".

Нагадаємо, раніше телеведуча Марічка Падалко розповіла, що не може зв'язатися зі своїм чоловіком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Холостяка" Даша Квіткова показала порізане осколками обличчя українки після бомбардувань.

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Верещук заявила, що 24 березня між Україною і Росією відбувся перший повноцінний обмін військовополоненими.