Українська блогерка і дружина телеведучого Нікіти Добриніна Даша Квіткова розповіла жахливу історію харків'янки Ніни, яка віч-на-віч зустрілася з російськими «визволителями» і «русским миром».

У своїх сторіс в Instagram Квіткова написала, що до війни Ніна працювала в фармацевтом у харківській аптеці, проте з приходом війни все змінилося:

«Це Ніна. Вона професійний фармацевт з Харкова. До бомбардування російськими орками українських міст вона працювала в аптеці "9.1.1"» - розповідає блогерка.

Також Даша опублікувала дві фотографії харків'янки. Перша зроблена в мирні часи: Ніна стоїть за прилавком в рідній аптеці, одягнена в білу медичну форму, і посміхається. Другий знімок зроблений після зустрічі з рашистськими «визволителями». Обличчя дівчини, навіть очі, усе вкрите ранами, порізами та опіками. Усі каліцтва приховує щільний шар зеленки.

За словами Даші Квіткової, дівчині було важко показати себе, проте вона погодилася на це, щоб наочно продемонструвати всім наслідки «спецоперації» для мирних жителів України:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

«Ніна погодилася показати своє обличчя після зустрічі з "русским миром", щоб світ бачив правду про російську агресію. Тепер Ніні потрібне дуже тривале лікування. Слава Богу, що жива...» - пише блогерка.

Даша Квіткова показала жертву рашистів. Instagram/ kvittkova
Даша Квіткова показала жертву рашистів. Instagram/ kvittkova

Нагадаємо, що дружина Віктора Павліка Катя Реп'яхова з місячним сином на руках схилила голову.

Раніше портал "Znaj" повідомляв, що Нікіта Добринін розповів, чим займається під час війни без Даші Квіткової і синочка.