Відома українська артистка Руслана вирішила розповісти про Незламний український дух. Справжні герої, які захищають кожного з нас.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона публікує актуальну інформацію про війну, а також допомагає військовим, і українцям, що зіткнулися зі складною ситуацією.

Цього разу жінка зустрілася з військовими, що захищають нас на передовій, щоб підтримати їхній бойовий дух.

"Кожна зустріч з вами переконує мене, що наша найбільша зброя-це наша сила духу. І від неї зараз "заряджається" весь світ. Саме Ви, наші воїни, формуєте зараз бойовий дух армій народів світу і з вас наслідують приклад. Адже в усьому світі військові так само діляться на тих, хто служить Богу, а хто дияволу. Хто світла, а хто пітьмі. Хто на боці людяності, а хто на боці нелюдяності " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Далі артистка зазначила, що дуже пишається всіма, хто захищає Україну та її землі на всіх рівнях, і вона завжди буде триматися з ними поруч. Зробить все для того, щоб їм було комфортно, адже якби не вони, окупантські війська давно б захопили українські території.

Руслана. Фото: скрін youtube
Руслана. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Росія почала повномасштабну війну проти України більше місяця тому, 24 лютого. Вони планували взяти українські території всього за кілька днів, адже думали, що наша армія не буде готова, і зазнає поразки. Але, як бачимо, за останній місяць, саме "друга армія світу" несе колосальні втрати. За місяць було ліквідовано практично 16 тисяч особового складу окупантів.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ продовжують зачистку по всіх фронтах: у Запорізькій області вибили окупантів з Малинівки

Раніше повідомлялося, що 130 дітей за 396 годин: Alyona Alyona нагадала, чому потрібно закрити небо над Україною

Також, у мережі показали хіт про мужність українських воїнів.