Відома українська співачка Наталія Могилевська показала, в яких умовах доводиться жити переселенцям під час війни. Сплять цілими сім'ями один біля одного.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно жінка викладає всю правду про російське вторгнення в Україну, і допомагає громадянам, що зіткнулися з труднощами.

Цього разу якраз такий випадок, і артистка відвідала волонтерський хаб, який знаходиться в Мукачеві. Там сотні людей змушені сидіти і чекати новин про перемогу. Новин про те, що можна нарешті повертатися додому.

"Люди сплять поруч цілими сім'ями на саморобних ліжках з дерев'яних піддонів, при цьому відчувають провину за те, що вони знаходяться в безпеці. Ніколи не думала, що побачу мою Україну в такому жаху, але я рада, що ці люди живі і нагодовані завдяки роботі волонтеського хаба "Венеція"! Спасибі 🙏 🏻 " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях користувачі почали звинувачувати її, мовляв цього недостатньо, і потрібно більше допомоги, на що та відповіла:

"Правильна пісня - десять жавелин, а слово - байкатар! Словом можна вбити, а можна зцілити. Але сьогодні це не єдине, чим зайнята моя компанія. Недовіра і невдоволення-це невігластво".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Артистка поговорила з людьми там, обійняла маленьких діточок, і не могла стримати від цього емоції. Сльози самі лилися. Крім того, вони всі разом співали українські пісні, там самим піднімаючи один одному настрій.

Нагадаємо, що більше місяця тому, 24 лютого Росія нещадно напала на територію України. За цей час свої будинки були змушені покинути вже більше 10 мільйонів громадян, і практично половина з них виїхали в іншу країну. Решта мільйони людей вибрали в якості тимчасового притулку західну частину країни, так як там на сьогоднішній день більш менш безпечно.

Нагадаємо, що президент США Джо Байден хоче поспілкуватися з українськими біженцями в Польщі

Раніше повідомлялося, що даже не Bayraktar: Руслана показала найсильнішу зброю українців

Також, з ножем пішов на БМД і переміг: український Рембо провів блискавичну операцію