Відома українська артистка Даша Астаф'єва вирішила висловитися в черговий раз на тему війни. Другий місяць Україна героїчно бореться з російськими окупантами.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона публікує важливу інформацію, яка стосується війни, а також допомагає звичайним громадянам.

На опублікованих фотографіях показаний бекстейдж проекту "Доля людей". Дівчина не залишається осторонь, і продовжує займатися волонтерством. Її не лякає те, що це може бути небезпечно для життя, адже зараз явно не час, щоб боятися.

"Я всю війну посміхалася... Я вважала, що повинна посміхатися якомога частіше, тому що жінка повинна світити. Перед відправкою на фронт старий професор нас так вчив: "ви повинні кожному пораненому говорити, що ви його любите. Найсильніше ваше ліки-це любов. Любов зберігає, дає сили вижити "це з книги С.Алексієвич" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Вже другий місяць в Україні йде війна, і Даша Астаф'єва зазначає, що вона намагається посміхатися, виправдати несправедливість і злочини проти людських життів, але, мабуть, не виходить.

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

"Ще ніколи мені не було так не страшно говорити і робити правду" - підсумувала жінка.

Нагадаємо, що Росія почала нещадну війну проти України та її населення більше місяця тому. Почався їх наступ 24 лютого. Того ранку українці не забудуть ніколи, а тим більше не пробачать всі руйнування і смерті Росії та її влади.

Зруйнований Харків. Фото: ДСНС
Зруйнований Харків. Фото: ДСНС

Нагадаємо, що Наталя Могилевська показала свої "Байрактари" і "Джавеліни": майже як у ЗСУ

Раніше повідомлялося, що президент Польщі Анджей Дуда відповів на погрози Москви, їм тут не раді: "місце поховати знайдеться"

Також, донька Сергія Лаврова позбулася "гламурного" життя в Британії, санкції відібрали все: доведеться шукати новий будинок і країну