Британський актор Олівер Фелпс, відомий за роллю Джорджа Візлі у фільмах франшизи про Гаррі Поттера, не залишився осторонь війни в Україні. Зірка не обмежився звичайними словами співчуття, а вирішив діяти. Фелпс долучився до ініціативи українського боксера Олександра Усика і закликав фанатів зробити те ж саме.

Про це актор повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Олівер купив футболку від Усика, кошти з продажу якої підуть на благодійність. Це Фелпс підтвердив фото в одязі від титулованого боксера. Перед камерою актор стоїть у дизайнерській футболці з принтом у вигляді двох боксерських рукавиць в кольорах державного прапора та з українським тризубом між ними.

«Я приєднуюся до Олександра Усика, щоб допомогти Україні, купівлею речей цієї лімітованої серії. Весь дохід піде на благодійність», – пише в публікації Олівер Фелпс і закликає своїх підписників робити, як він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що близько тижня тому боксер Олександр Усик заявив про запуск лімітованої лінії одягу з патріотичним принтом. Увесь дохід з продажу піде на благодійність – на допомогу жителям України, які перебувають у небезпеці та потребують невідкладної допомоги.

До лінії одягу від Усика увійшли футболки, худі та світшоти чорного, сірого та синього кольорів. У синьому варіанті боксерські рукавиці, герб та напис «HANDS OFF UKRAINE» («Руки геть від України») золотого кольору.

Вартість футболки - 29,99-32.99 доларів, світшот коштує 39,99-42,99 доларів, а худі – 49,99-59,99 доларів.

Нагадаємо, що Тарас Тополя з "Антитіл" переконаний, що Україна скоро дотисне ворога остаточно.

Читайте також, що дружина Олександра Усика звернулася до російських жінок.