Гурт "Антитіла", солістом якого є Тарас Тополя, звернувся до українців з нагоди першого місяця протистояння російській агресії.

Музиканти, які зараз, як і багато інших зірок, захищають країну від російських окупантів, записали свіже звернення до українців. Вони опублікували нове повідомлення у соціальній мережі Instagram. На їхню сторінку підписано 110 тисяч активних користувачів.

«Топити за своє не соромно, брате! Соромно – тиснути і не дожати. Місяць стоїмо! Місяць ми єдині та незламні, як ніколи! І з кожним днем ближчі до Перемоги. Слава нашим Героям! Слава містам-Героям! Слава ЗСУ! Слава Україні!», - написали учасники «Антитіл».

Скрін, Instagram "Антитіла"
Скрін, Instagram "Антитіла"

«Бережіть себе», «Бережіть себе, хлопці! Вам ще творити для нас», «Так пишаюсь нашими захисниками!!!», «Хай Бог оберігає вас і всіх наших відважних бійців! Слава Україні! Смерть ворогам!», - захоплюються вчинком популярного рок-гурту українці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Пишаюся і люблю! Дякую за те, що ви є! Разом ми - сила», «Ми вам вдячні, за те що захищаєте нас, і нашу країну! бережіть себе!», - додають коментатори.

Тарас Тополя. Фото: Facebook
Тарас Тополя. Фото: Facebook

Також ми писали, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, яким буде життя українців після перемоги: "Косити русню, що є сили". Музиканти гурту "Антитіла" Тарас Тополя та Сергій Вусик вирішили підтримати в цей непростий час українських захисників, які обороняють Чернігів.