Знаменитий український виконавець Олексій Потапенко поділився записом розмови російського окупанта зі своїми рідними у рф. Він здивувався, про що вони розмовляють під час війни і тим в якій манері вони поводяться з рідними.

"Чесно, сьогодні вже їхали, сподівалися, що нас виводять, але чогось заїхали в бандердеревню і встали тут", - сказав окупант дружині.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Російський загарбник зізнається, що солдати просто тікають під постійним вогнем наших захисників. Окупанти навіть нещодавно залишили своїх командирів, потім шукали їх, але ті "швидше за все, потрапили в полон або загинули".

Після цього боєць "другої" армії світу розповів про прапорщика, у якого "поїхав дах", так що у нього довелося забрати зброю. Судячи з його слів дезертирство дуже поширене, частина окупантів вже втекла до Криму.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Звичайна розмова під час війни ", - прокоментував все це Потап.

"Як вони розмовляють із родичами, мамами, своїми жінками, це мат перемат і зверху ще мат. У них поваги не має навіть до своїх, просто бидлоту", - зауважили у коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Анастасія Приходько розповіла про перший день народження сина, не так собі уявляла свято:"Плакала ночами і боялася". Артистка розповіла, як проходить перший день народження її сина. Планувала пишне свято за 2 місяці до війни.

Також ми писали, Віталій Кличко у вишиванці зворушливо привітав брата з днем народження: "Спасибі долі і нашим батькам".

Нагадаємо, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена