Співачка Оля Полякова не втратила шансу потролити росіян, які боялися української біологічної зброї, яку начебто розноситимуть птахи.

У сторіс в Instagram артистка опублікувала смішне відео, на якому наш громадянин по телефону розповідає товаришу з росії про страшну українську армію з собак, котів, щурів, качок і навіть тарганів. Цим самим автор відео намагається показати всю абсурдність російських новин.

«У нас зараз в штаті, поняв, є 400 котів, 600 собак, 700 щурів. Зараз десь повинні підійти на весняну ротацію качки. Ми їх всіх х**римо біологічною зброєю, каски і шоломи вдягаємо – і вони всі пи***ють на вас. Плюс-мінус, судячи з техніки, день-два – і вони будуть у вас», - говорить українець, а на фоні чути сміх оператора.

Чоловік продовжує свою розповідь. Він радить росіянам ховатися від українських воєнних тварин в «ашанах», під якими розуміються усі компанії, які не вийшли з російського ринку з початком вторгнення 24 лютого. Українець «попереджує» співрозмовника, що навіть там росіян знайдуть і покусають. Начебто після укусу людина помирає – і її наші натреновані собаки та качки тягнуть в Україну, бо «треба багато перегною» для посівного сезону.

Якщо навіть це не допоможе, то за словами українця, наступними на росію полетять лелеки, потім ластівки і навіть риба:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Лелека важить 20 кілограмів. Вона, навіть якщо падає, дім х**рить відразу».

Після таких «погроз» товариш з росії розповів, що днями його ледь не вкусила собака. На це українець відповів, що ймовірно то був агент ДРГ.

На всяк випадок наш співгромадянин уточнив, що він жартує, і навіть порадив передати «надсекретну» інформацію «тому очкарику», ймовірно маючи на увазі представника російського Міноборони Ігора Конашенкова, який регулярно доповідає про просування так званої «спецоперації».

Вкінці завзятий українець також згадав, що в Україні ще є комахи: міль і таргани, які теж можуть бути корисними у війні з росією.

Схоже, саме ці слова підняли настрій Королеві ночі. Оля Полякова прокоментувала відео однією фразою: «Тарганячі війська)))».

Сторіс Олі Полякової. Instagram/polyakovamusic
Сторіс Олі Полякової. Instagram/polyakovamusic

Нагадаємо, що Оля Полякова емоційно звернулася до всього світу через блокаду Маріуполя.

Читайте також, що Олександр Пономарьов висміяв "зомбованих" росіян і попередив про неминуче.